Με ούριο άνεμο συνεχίζει το «ταξίδι» της η OpenIchnos


Ο Γιώργος Κούτρας, επικεφαλής της OpenIchnos, με αφορμή την επιλογή της από το MITEF αναφέρει: «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον οργανισμό για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στην ομάδα μας και στο προϊόν μας που έχει σχεδιαστεί και θα παραχθεί εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα».

«Η διάκριση αυτή δείχνει έμπρακτα την αναγνώριση που χαίρει η ομάδα της OpenIchnos από την Startup κοινότητα της χώρας»επισημαίνει επιπλέον ο επικεφαλής της OpenIchnos.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της δεύτερης φάσης του MITEF Greece Startup Competition, ξεκινά από τις 27 Ιανουαρίου και θα λήξει στις 2 Μαΐου.

H Τελετή Λήξης και Απονομής του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου, 2017, στην Αθήνα, όπου οι 10 finalists θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους πρόταση μπροστά στο κοινό και η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 3 νικήτριες ομάδες.

Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν μέσα από το MITEF Global, το διεθνές μη κερδοσκοπικό δίκτυο, που ασχολείται με την καινοτομία και την τεχνολογική επιχειρηματικότητα.

ΑΠΟ ΣΤΙΣ

Share.