-- ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ

successgreece.gr

 Ο ιστότοπος  successgreece.gr  είναι ο “ κοινός τόπος” όπου, οι συμμετέχοντες συνεργάτες, καταθέτουν έγκυρες πληροφορίες  από επιτυχημένες εφαρμογές. Όχι απλώς ιδέες, αλλά πράξεις.

Είναι ένα ανοιχτό βιβλίο, γραμμένο από πολλούς.

Στόχος αυτής της κοινής δράσης είναι να γίνει ένας «κουμπαράς» από δημιουργικά βιώματα, που θα είναι χρήσιμα και διαθέσιμα σε όλους. 

Απ΄εκεί θα μπορεί να επωφεληθεί , όποιος (δημόσιος λειτουργός ή ιδιώτης) αναζητά βοήθεια και λύσεις , στις σημερινές σκληρές ημέρες για την πατρίδα μας.

Επιθυμούμε να εξελιχθεί σε ένα κίνημα αλληλεγγύης.

 Η προσφορά δεν θα είναι χρήμα ή άλλα αγαθά που δίνουν πρόσκαιρη ανακούφιση, αλλά επιτυχίες- παραδείγματα- κίνητρα,  για συνεχή αποδοτική δραστηριότητα.Είναι κάτι σαν εφαρμογή της κινεζικής παροιμίας: “Αν δώσεις στον πεινασμένο ένα ψάρι θα έχει τροφή για μια μέρα, αν τον μάθεις να ψαρεύει θα έχει για όλη του τη ζωή”.

Καλούμε, όποιον θέλει,  να καταθέσει τη δική του συνεισφορά στέλνοντας περιστατικά που διάβασε, που άκουσε, που έζησε. Αρκεί να είναι ελεγμένα και να κρίνονται χρήσιμα για περισσότερους.

Το site δεν έχει διαφημίσεις.Γ’αυτό και τα αποστελλόμενα προς δημοσίευση δεν πρέπει να περιέχουν διαφημίσεις, αμέσως ή εμμέσως (μέσω συνδέσμων).

Είναι επίσης επιθυμητό, να γίνονται από τους αναγνώστες παρεμβάσεις,   στα  άρθρα που  δημοσιεύτηκαν. 

Άρθρα , για δημοσίευση, μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση successingreece@gmail.com